Om os

Skandino...

…udspringer af ordene Skandinavien og Andino, men er mere end bare kombinationen af to ord.
Skandino er også symbolet på en fusion af to verdener, som danner grundlaget for noget nyt og unikt.

Sofie

“Mit bekendtskab med Ecuador var lige fra starten en fascination af et sted, der indeholder så meget, og som konstant overrasker.

Regnskovens tropiske farver, lyde og liv, som jeg havde drømt om at opleve siden jeg var barn, de barske og ubarmhjertige Andesbjerge og vulkaner, der får os til at føle os små i landskabet, tågeskove, indhyllede i skyer med imponerende tilpassede planter, dyr og insekter i alle afkroge, historiske byer, monumenter og ruiner, der sender os tilbage i tiden, mennesker der fik mig til at føle mig velkommen på måder, der er svære at beskrive med ord.

Efter min første tur og efter at have mødt David, blev det for alvor klart for mig, at jeg blot havde skrabet overfladen af, hvad Ecuador egentlig havde at byde på. Han tog mig ved hånden, og vi begav os ud på en rejse gennem Ecuador og andre steder i verden, som skulle vise sig at blive starten på et liv sammen og begyndelsen på vores fælles drøm – Skandino Travel.”

Sofie er oprindeligt fra Danmark. Hun er optaget af naturen og alt, der bevæger sig omkring os. Sofie har rejst i Asien, Afrika, Europa og Latinamerika og er specielt draget af Ecuador, som hun har et særligt forhold til. At blive en del af en familie i Ecuador har medført et unikt indblik i livet og kulturen i landet. Gennem hendes biologiuddannelse har hun studeret et semester på universitetet i Quito og lavet et bachelorprojekt om planter og kolibrier i Ecuadors tågeskov.

David

“Wayfarer, there is no path, you make the path as you walk” – Antonio Machado

David er passioneret ecuadorianer. Han er født og opvokset i Ecuadors autentiske hovedstad Quito, og gør sig bemærket som national turistguide og rejsearrangør ved at kombinere sin lokale indsigt og dybe kærlighed og kendskab til sit hjemland. Med over 15 års erfaring i at guide rejsende gennem Ecuador og vise dem landets gemte skatte har han også haft fornøjelsen af at udforske mere end 30 lande, udvide sin horisont og opdage verdens forskellige realiteter.

Davids personlige oplevelser, vævet sammen med hans omfattende viden om de mest imponerende steder i Ecuador gør ham til en stor inspirationskilde for dem, der ikke kun ønsker at besøge landet, men som også ønsker at opnå en forbindelse til hvert sted på rejsen ved at forstå dets essens. Hans passion for at dele historier og viden, afsløre skjulte hemmeligheder og dykke ned i hvert et steds autenticitet og kultur, gør ham til en enestående guide og en uvurderlig allieret i rejseplanlægningen.